25 mai 2012

Doar un mic rezumat



Fiți optimiști ! Urmează noi și noi dezastre.

Națiunea

Globalizarea forțată pe fondul regionalizării teritoriale a găsit România total nepregătită, iar efectele alinierii la această politică străină de specificul național și interesele României, aliniere impusă de PSD, PNL, PNȚCD, PDL, UDMR, UNPR, PRM, partide alternante la guvernare în ultimele două decenii, au consecințe dezastruoase atât pentru România și români prin distrugerea economiei, prin vânzarea  avuțiilor țării și înstrăinarea patrimoniului național. Fie de stânga, fie de dreapta, activiștii partidelor, împreună cu liderii sindicali și oligarhii, s-au dedat cu lăcomie jafului național prin care cei bogați se îmbogățesc fără măsură, iar populația sărăcește și disperă, devenind astfel o masă de manevră dependentă de grija existenței de azi pe mâine.


Este bine știut faptul că nici un stat nu a renunțat la rezervele de petrol și gaze de bună voie, fără război. Doar clasa noastră politică trădătoare ne-a înstrăinat pe nimic bogățiile subsolului și ne-a îndatorat ca națiune față de FMI, B.M şi B.E, banii împrumutați cu dobânzi uriașe ajungând de fapt în buzunarele clientelei politice în vreme ce românii au ajuns, paradoxal, cei mai săraci oameni din cea mai bogată țară. Prin împrumuturile accesate, regimurile care s-au peridat la conducerea spre dezastru a țării, au ipotecat prezentul nostru şi viitorul copiilor noștri, au vândut străinilor ramurile strategice ale economiei, regiile și serviciile, ceea ce a condus la o creștere galopantă a tarifelor, fără ca noii proprietari să investească un cent în dezvoltare.

Motivând că întreprinderile trebuiau privatizate pentru eficientizare și diminuarea subvențiilor, s-au alocat din bugetul de stat subvenții împovărătoare în favoarea firmelor străine, noii proprietari. Parlamentul a fost cumpărat, iar parlamentarii, cei mai mulți corupți, inculpabili și șantajabili, au avut în aceste două decenii doar misiunea să ridice mâna și să valideze legile antinaționale.

Economia, din nefericire, a ajuns în pragul colapsului, nu se mai produce nimic, totul se importă, din națiune producătoare am ajuns populație consumatoare, șomajul a atins cote alarmante, găsirea unui loc de muncă a devenit o aventură dramatică, familiile nu se mai pot întreține, viața românilor s-a deteriorat, conducătorii au  tăiat veniturile, au impozitat pensiile, au redus îndemnizațiile mamelor și copiilor, au redus cota de lapte pentru sugari, au diminuat ajutorul pentru handicapați și au tăiat îndemnizația pentru însoțitori. În consecință, românii nu mai fac față costurilor existențiale pentru utilităţi, medicamente, hrană, creşterea şi educarea copiilor. Românii sunt siliți la un exod național fără precedent și să se transforme în sclavii occidentalilor, părăsindu-și singura avuție, dar și aceasta pe cale de a le fi astfel prăduită: pământul.

Iată cum s-a ajuns la această situație de coșmar național: vreme de două decenii, Iliescu, Constantinescu, prim-miniștrii și miniștrii diferitelor guverne împreună cu parlamentarii, Traian Basescu, Emil Boc, M.R. Ungureanu și, mai recent, Victor Ponta și, din umbră, Crin Antonescu, USL, au patronat și patronează grupuri de interese mafiotizate, transpartinice, în contradicție flagrantă cu interesele naționale, făcând jocurile ocultei mondiale, asasinilor economici, caracatiței financiare internaționale prin distrugerea totală a economiei, prin concesionarea sau vânzarea pe nimic a combinatelor energetice, a întreprindelor strategice, a flotei, a regiei de telefonie, a băncilor, a exploatării zăcămintelor de petrol și a prelucrării petrolului românesc, a comercializării produselor derivate, a producței, transportului și distribuției gazelor naturale și enegiei electrice, a surselor de apă și a distribuției apei potabile în toată țara, a zăcămintelor de aur și cupru, a gazelor de șist și a întregii avuții naționale, pregătindu-se să permită prin lege vânzarea pământurilor românilor pe prețuri de nimic, cele mai roditoare și ecologice terenuri din lume.

7 comentarii :

Anonim spunea...

Si totusi intreb CE E DE FACUT? Cind cel care trebuie sa-ti fie model de lupta iti ordona LA LOC COMANDA, DREPTI. Oare cit mai poate rabda un caine in lesa. Am spus bine CANE care ne leaga spiritual de acest mistic animal. Il avem idolatrizat pe frescele romane in batalii cumplite pe aceste meleaguri impotriva imperialistilor. Pentru mine asasinarea celui care ne este mentor spiritual in noaptea Sf. ANDREI (imblinzitorul lupilor pe aceste meleaguri) are o semnificatie aparte. Pentru mine reprezinta acel MARE LUP ALB din legenda GETO-DACA. O legenda adevarata deoarece MARELE LUP ALB EXISTA. Noi trebuie doar sa-l invocam pentru a ne calauzi in iarna grea ce s-a abatut pe aceasta tara. DOAMNE AJUTA.

Anonim spunea...

Comentariu la articolul

http://www.cotidianul.ro/guvernul-ungureanu-a-permis-reinhumarea-in-romania-a-poetului-horthyst-jozsef-nyiro-183865/
''József Nyírő-Nyilas

19:34:46, 25 May 2012 89




Pentru toti cei care misitifca si falsifica Istoria recenta, József Nyírő a fost UN CRIMINAL DE RAZBOI. cat despre Garda de Fier si Antonescu, Moscova si bolshevici i-au facut fascisti, atat. Pentru ca in România n-a fost fascism. Legionarii n-au fost fascişti. „Comisia Instructorie de la Nürnberg a scos din cauza si entitatile pe care le reprezenta Miscarea Legionara: Guvernul National si Armata Nationala. Aceste entitati nu sunt culpabile nici de „crima de razboi”, nici de „genocid”, nu sunt nici „fasciste”, nici „naziste”, nici ,,colaborationiste”. Astfel, În afara de partidele Fascist si National-Socialist, de S.A si, mai ales, de SS, Tribunalul International de la Nürnberg a condamnat pentru „crime razboi“ si „contra umanitatii“, pentru „fascism“, „nazism“ si „colaborationism“, mai toate miscarile nationaliste din Europa: „Rex“ a lui Leon Degrelle, „Ustasa“ croata, „Crucile cu sageti“ – maghiara, „Hlinka“ – Garda slovaca etc. Numai Miscarea Legionara si miscarea „Strajnicii“ – bulgara (dupa modelul legionar), a profesorului CANTARGIEF, au ramas in afara de asemenea condamnari.” “Partidul Crucilor cu Săgeţi (in maghiară Nyilaskeresztes sau Nyilas-Keresztes Párt) a fost un partid politic maghiar pronazist și antisemit. Liderul formaţiunii era Ferenc Szálasi care a ocupat funcţia de prim-ministru al Ungariei din 15 octombrie 1944 până în ianuarie 1945. În perioada guvernării sale, de numai 4 luni, 80.000 de e.vrei maghiari şi e.vrei români din Ungaria şi Nord-Transilvania au fost exterminaţi, inclusiv copii şi femei.” József Nyírő a fost una dintre figurile marcante ale partidului naţionalist-fascist şovinist şi rasist „Crucea cu Săgeţi”. Ce vreti mai mult , javre iredentiste unguresti ? Una in bot, ca sa intelegei ca ce faceti voi este sa deschideti rani dureroase pentru Romani si sa provocati un Kosovo in Romania? ''

Riddick spunea...

@Anonim 1: Nu cred că este timp de reparații istorice, fie ele și de imagine, trebuie lucrat cu materialul uman din prezent. Dacă ne apucăm să dezbatem cine când a avut dreptate în prima jumătate a secolului XX nu mai reușim să adunăm forțe pentru bătălia din sec XXI.

@Anonim 2: Guvernul (demisionar !) Ungureanu a depus și recurs la hotărârea judecătorească ce anula înființarea facultății în limba maghiară din resturi ale UMF Tg Mureș, DEȘI ȘTIA că guvernul USL va retrage acel recurs încă din primele zile de funcționare - ceea ce a și făcut. Cine pierde imagologic și electoral ? PDL. Pe mâna clicii cosmopolite care l-a confiscat după congresul măsluit din 2011.

Crystal Clear spunea...

Clica cosmopolita dispusa sa-si sacrifice propriul popor....
Niste parveniti cu cunostinte istorice sarace si o spoiala de cultura politica
Fanfaroni..

Anonim spunea...

Riddick ca sa putem lucra nu materialul clientului si sa respectam sau sa aplicam niste sabloane stiintifice(ca acesta http://www.thefundamentaluniverse.ro/de exemplu) trebuie sa luam o pauza si sa tragem linie. In scurta aceasta pauza ar trebui sa ne intrebam (cu o viteza de super-ordinator)cine suntem noi/eu... si locul nostru in armonia universala. Anonim 1.

Riddick spunea...

Să ne-ntrebăm, dar să nu stăm prea mult până cădem de acord pe un răspuns comun.

Anonim spunea...

@Riddick De acord cu tine. Mai e o mica chichita. Nu plecam din acelesi PUNCTE UNIVERSALE. Iar rezultatul il v-om transa la o curte de justitie (SUPERIOARA SI "NEUTRA") prin prisma COPY-PASTE sau DREPTURI DE AUTOR. Anonim 1.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Andrei Cornea, 2011: "Dacă statele rămân suverane, ele vor continua să facă ceea ce cred şi ceea ce consideră că le este de folos, în pofida intereselor comune. Rezultă că trebuie mers înainte – mai repede sau mai încet – spre un sistem federal sau măcar confederal, cu un guvern central dotat cu puteri mari în domeniul economiei, apărării şi externelor, cu un parlament bicameral după modelul american şi cu guverne ale statelor responsabile numai pentru afacerile interne, justiţie, educaţie, cultură, eventual sănătate şi muncă. Căci atunci când vorbim despre pierderea suveranităţii naţionale, despre cine anume vorbim în fapt ca fiind „perdanţii“? Despre plătitorii obişnuiţi de impozite, cu rate la bănci, cu salarii ameninţate ba de tăieri, ba de inflaţie? Despre pensionarii cu pensiile în pericol? Despre beneficiarii sistemelor de asigurări ce acumulează datorii peste datorii? Despre şomeri? Nu, ci vorbim despre elitele politice europene din cele 27 de state. Ele sunt acelea care şi-ar pierde suveranitatea – mai ales aceea de a cheltui nestăvilit şi de a face promisiuni imposibil de ţinut. Vor trebui să se consoleze mulţi parlamentari naţionali cu un rol mai modest (dar deloc neglijabil). Dintre miniştrii şi funcţionarii guvernamentali, unii, precum cei de la externe sau de la armată, vor trebui să dispară pur şi simplu."

 

Postări populare: